Automatizare Contracte

Vorbește cu un consultant

Automatizare Contracte

Automatizarea contractelor transformă procesul de generare și administrare a contractelor, oferind afacerii tale o serie de beneficii tangibile și soluții la numeroasele provocări cu care se confruntă echipele juridice interne.

Emitere rapidă a contractelor
Cu automatizarea contractelor, timpul necesar pentru emiterea acestora este redus semnificativ. Nu mai este nevoie să aștepți zile sau săptămâni pentru ca un contract să fie emis - acum poți obține documentul emis în câteva ore sau chiar minute.

Reducerea erorilor umane
Odată ce procesele sunt automatizate, riscul de erori umane este drastic redus. Nu mai trebuie să îți faci griji că un detaliu crucial a fost omis sau introdus greșit într-un contract, ceea ce poate avea consecințe grave pentru afacerea ta.

Eficiență crescută
Automatizarea contractelor aduce cu sine o creștere semnificativă a eficienței operaționale. Timpul pe care echipa ta îl petrece în redactarea, revizuirea și administrarea contractelor poate fi redus considerabil, permițându-le să se concentreze pe activități cu adevărat valoroase pentru afacerea ta.

Memento-uri de contracte
Notifică echipele înainte de datele importante ale contractelor, asigurând vizibilitatea asupra termenelor de expirare sau reînnoire.

Flexibilitate și scalabilitate
Cu automatizarea contractelor, afacerea ta poate fi mai flexibilă și mai ușor de scalat. Poți gestiona cu ușurință un volum mai mare de contracte fără a fi nevoie să angajezi personal suplimentar sau să investești în resurse costisitoare.

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții și partenerii de afaceri
O semnare mai rapidă a contractelor și o experiență mai fluentă pentru toate părțile implicate conduc la îmbunătățirea relațiilor cu clienții și partenerii de afaceri. Aceasta poate conduce la o mai mare încredere și loialitate din partea acestora, precum și la o creștere a satisfacției lor generale.

Eliminarea muncii de valoare scăzută
Automatizarea contractelor permite personalului să se concentreze pe sarcini de înaltă valoare, care contribuie direct la obiectivele strategice ale afacerii.

Reducerea riscului de dublare a muncii
Automatizarea elimină riscul de a face aceeași muncă de două ori. Prin utilizarea unor șabloane de contract automate și a fluxurilor de lucru eficiente, echipa ta poate evita redundanța și poate economisi timp și resurse prețioase.

Maximizarea eficienței operaționale
Procesele manuale sunt înlocuite cu soluții digitale inteligente, ceea ce duce la o creștere semnificativă a eficienței operaționale. Nu mai este necesară pierderea timpului în activități precum imprimarea, scanarea sau trimiterea contractelor prin poștă.

Reducerea riscului și menținerea controlului asupra versiunilor
Automatizarea contractelor asigură că toate părțile implicate lucrează întotdeauna cu versiunea corectă a contractului. Astfel, se minimizează riscul de erori și se asigură că toată lumea are acces la informații actualizate și precise.

Beneficiile Automatizării Contractelor

Accelerarea procesului de emitere

CRM-ul consolidat permite o gestionare mai eficientă a interacțiunilor cu clienții, îmbunătățind satisfacția acestora.

Reducerea erorilor

ERP-ul integrat permite o gestionare mai eficientă a resurselor, de la stocuri la procese contabile.

Eficiență sporită

Timp redus, procese mai rapide, sarcini de valoare ridicată prioritizate.

Beneficiază de soluția de Automatizare a Contractelor!

Contactează-ne

Cum funcționează Automatizarea Contractelor

Automatizarea procesului de emitere și gestionare a contractelor poate aduce numeroase beneficii, inclusiv reducerea timpului de procesare, eliminarea erorilor umane și creșterea eficienței generale. Iată câteva aspecte cheie care pot fi automatizate, inclusiv ideile menționate:

 1. Emiterea contractelor pe baza de șabloane folosind datele existente în CRM:
  • Generare automată: Utilizarea șabloanelor predefinite pentru contracte care sunt completate automat cu datele relevante extrase din sistemul CRM (Customer Relationship Management). Acest proces reduce semnificativ timpul necesar pentru a crea un contract și asigură consistența și acuratețea datelor.
  • Personalizare dinamică: Includerea informațiilor specifice fiecărui client, cum ar fi numele, adresa, detaliile de contact și condițiile speciale, fără a necesita intervenția manuală.
 2. Trimiterea automată a facturilor recurente pe baza datelor din contract:
  • Facturare automată: Generarea și trimiterea automată a facturilor recurente în conformitate cu termenii contractului, eliminând necesitatea intervenției manuale repetate.
  • Programare flexibilă: Setarea unui calendar de facturare care să trimită automat facturile la datele specificate în contract, cum ar fi facturarea lunară, trimestrială sau anuală.
 3. Gestionarea prețurilor speciale per contract/client și emiterea facturilor cu aceste prețuri:
  • Configurare prețuri personalizate: Definirea și aplicarea automată a prețurilor speciale pentru fiecare contract sau client individual, asigurând astfel că fiecare factură reflectă corect prețurile negociate.