CRM pentru IMM-uri

Eficiență și performanță în gestionarea organizațională cu ajutorul soluției noastre CRM.

Vorbește cu un consultant

CRM pentru IMM-uri

Dynamic Business CRM este un instrument esențial pentru orice afacere care dorește să gestioneze eficient relațiile cu clienții și să îmbunătățească procesele interne. Implementarea unui CRM aduce numeroase beneficii, printre care se numără:

Informații Financiare Clienti

 • Acces rapid la informații financiare: Cu un singur click, afli informațiile esențiale despre parteneri, cum ar fi cifra de afaceri, profitul, numărul de angajați și domeniul de activitate.

Emitere Automata Contracte

 • Emiterea automată a contractelor: Pe baza unor șabloane predefinite, CRM-ul poate emite automat contracte, economisind timp și reducând erorile umane.
 • Emitere facturi: Facturile pot fi generate automat pe baza contractelor existente, asigurând astfel o facturare rapidă și precisă. Informațiile din contracte pot fi folosite pentru emiterea automată a facturilor recurente.

Personalizarea Ofertei Comerciale

 • Trimiterea de oferte generale și personalizate: CRM-ul permite trimiterea atât de oferte generale, cât și personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.
 • Oferte din nomenclatorul de produse/servicii: Ofertele personalizate pot fi create direct din nomenclatorul de produse și servicii, asigurând astfel relevanța și precizia ofertelor.

Flux de Lucru Simplificat

 • Achiziția de clienți noi: Personalul implicat în vânzări folosește un flux simplu și intuitiv pentru a transforma un prospect în client: prospect, calificare, oportunitate, ofertare și facturare.

Gestionarea Prețurilor Speciale

 • Contracte cu prețuri speciale: Pentru clienții cu prețuri speciale, CRM-ul poate emite direct contractele cu prețurile negociate, simplificând astfel procesul de vânzare.
 • Liste de preț per client: Sistemul CRM permite crearea și gestionarea listelor de preț personalizate pentru fiecare client, facilitând astfel negocierea și aplicarea prețurilor speciale.

Notificări de Neplată

 • Notificări automate pentru facturile restante: Sistemul emite automat notificări de plată pentru facturile neîncasate, conform unui plan prestabilit.

Integrare cu Alte Aplicatii

 • Integrare cu programe de contabilitate: Sistemul se integrează cu un singur click cu programe precum Saga, Next Up și WinMentor. Integrarea cu alte programe este posibilă la cerere.
 • Integrare cu magazine online: Compatibilitate cu platforme precum WooCommerce și PrestaShop.

Integrare cu Call Center

 • Integrare cu Call Center: Sistemul este integrat nativ cu centrala telefonică VoIP, permițând înregistrarea convorbirilor și obținerea de rezumate scrise bazate pe Inteligența Artificială.
 • Integrare cu centrale telefonice: Sistemul se poate integra cu orice centrala telefonică VoIP, permițând înregistrarea convorbirilor.

Optimizarea Accesului la Informații

 • Date centralizate: Informațiile sunt centralizate, unind toate departamentele pentru o colaborare mai eficientă.
 • Gestionarea cunoștințelor despre clienți: Acces instant la dosarele cronologice ale clienților și vizualizare 360° a interacțiunilor.

Beneficiile Dynamic Business CRM

Îmbunătățirea Relațiilor cu Clienții

Centralizează datele despre clienți, permițând personalizarea interacțiunilor și sporind satisfacția și loialitatea acestora.

Eficientizarea Proceselor Interne

Automatizează sarcinile repetitive și asigură fluxuri de lucru clare, economisind timp și reducând erorile.

Creșterea Vânzărilor și a Profitabilității

Oferă instrumente de analiză pentru identificarea oportunităților și permite crearea de oferte personalizate, maximizând veniturile.

Beneficiază de soluţia completa CRM/ERP - Dynamic Business!

Contactează-ne

Cum funcționează Dynamic Business CRM

 1. Utilizatorul adaugă un nou prospect în sistem.
 2. Cu un singur click, accesează informațiile esențiale despre prospecți și clienți, inclusiv cifra de afaceri, profitul, numărul de angajați și domeniul de activitate.
 3. Califică prospectul, transformându-l într-o oportunitate pe baza informațiilor colectate.
 4. Creează oferta personalizată și o trimite pe email, direct din aplicație, clientului.
 5. După acceptarea ofertei, generează automat contractul și factura.
 6. Sistemul CRM trimite automat notificări de plată pentru facturile neîncasate, conform unui plan prestabilit.