Folosim cele mai noi tehnologii pentru procesarea automată a documentelor

Poți să automatizezi întregul flow, de la factură și până la plată, în așa fel încât intervenția umană devine necesară doar în punctele cheie de decizie (adică atunci când e nevoie să accepți o plată a unei facturi sau să decizi ziua plății). 

Lasă roboții să se ocupe de restul, iar tu vei avea timp pentru alte aspecte ale afacerii tale care necesită intervenția ta!

Tehnologia RPA

Tehnologia RPA (Robotic Process Automation) e un tip de software care, în cadrul unui proces, preia activitatea unei ființe umane în realizarea unei sarcini. Cu instrumentele RPA, compania ta poate să configureze software-ul (sau un „robot”), ca să capteze și să interpreteze aplicații sau documente pe care le folosiți.

Află mai multe

Tehnologia OCR

OCR (Recunoașterea optică a caracterelor) e un software care permite unui computer să citească imagini statice de text și să le transforme în date editabile, care pot fi căutate. OCR presupune identificarea electronică și codificarea digitală a textului tipărit, cu ajutorul unui scanner optic și al unui software specializat.

Află mai multe

Tehnologia PolCo

PolCo e o tehnologie unică de identificare a unei zone de informație compactă, dezvoltată de DigiSinergy, care utilizează un set de algoritmi specifici. Bazată pe reverse engineering a modului de tipărire a documentelor, PolCo folosește mecanisme de AI pentru a identifica zonele care conțin date corelate, la fel cum procedează...

Află mai multe

Tehnologia ADD

ADD este o tehnologie unică de recunoaştere a formei unui document, dezvoltată de DigiSinergy, care utilizează un set de algoritmi specifici. Având la bază forma documentului şi folosind procese de învăţare scurte, efectuate uşor de operator, ADD extrapolează informaţiile şi se adaptează noilor situaţii pe care le...

Află mai multe

Tehnologia Blue Machine

BlueMachine e o tehnologie unică, bazată pe Machine Learning și Artificial Intelligence, dezvoltată de DigiSinergy. Folosind niște algoritmi specifici, BlueMachine poate adăuga anumite informații conținute într-o listă la un set de date extras dintr-un document (sau existent în orice alt mod).

Află mai multe

Tehnologia SmartCorrect

SmartCorrect e un set de algoritmi specifici, dezvoltat de DigiSinergy, care poate să identifice erori în cadrul unui document. În general, aceste erori apar în urma procesului OCR, dar ele mai pot apărea chiar și la crearea documentului. Identificarea erorilor se face atât pe baza unor caracteristici specifice...

Află mai multe